keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kermainen tomaattipasta


Tämä resepti tulee sarjaamme "kun kuva ei tee oikeutta". Halusin tehdä helppoa peruspastaa, mutta kuitenkin jotain mitä en olisi tehnyt jo aikaisemmin. Niimpä päädyin tähän reseptiin kermaisesta tomaattipastasta. Resepti on helppo, sillä ainekset tähän löytyvät kaapista lähes aina. Vaikka se ei valmistuisi aivan 15 minuutissa, vaatii se naurettavan vähän itse kokkaamista. 

KERMAINEN TOMAATTIPASTA 
1 tölkki tomaattimurskaa 
1 sipuli 
Valkosipulia maun mukaan 
2dl kermaa 
Pastaa 

Valmista ensin tomaattikastike. Kuutioi sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää tomaattimurska ja hieman vettä (esim. 2dl). Jätä tomaattikastike hautumaan, mielellään vähintään puoleksi tunniksi. Tomaattikastike ei kärsi hautumisesta vaan paranee ajan myötä! 

Tomaattikastikkeen hauduttua keitä pasta. Mausta tomaattikastike suolalla, pippurilla, ripauksella sokeria. Miksi ei myös yrttimausteella tai chilillä. Lisää tomaattikastikkeen joukkoon kerma ja pasta. Sekoita. Tarjoa mozzarellan kanssa. 

Naurettavan helppoa ja hyvää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti