KERMAINEN TOMAATTIPASTA
1 tölkki tomaattimurskaa
1 sipuli
Valkosipulia maun mukaan
2dl kermaa
Pastaa
Valmista ensin tomaattikastike. Kuutioi sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää tomaattimurska ja hieman vettä (esim. 2dl). Jätä tomaattikastike hautumaan, mielellään vähintään puoleksi tunniksi. Tomaattikastike ei kärsi hautumisesta vaan paranee ajan myötä!
Tomaattikastikkeen hauduttua keitä pasta. Mausta tomaattikastike suolalla, pippurilla, ripauksella sokeria. Miksi ei myös yrttimausteella tai chilillä. Lisää tomaattikastikkeen joukkoon kerma ja pasta. Sekoita. Tarjoa mozzarellan kanssa.
Naurettavan helppoa ja hyvää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti