tiistai 7. toukokuuta 2013

Outoja himoja

Joskus saan outoja himoja. Monet varmasti ymmärtävät, kuinka joskus on vain aivan pakko saada jotain tiettyä. Yleensä tällaiset mielihalut koskevat kaikkea epäterveellistä ja syntistä, mutta eivät aina. Olen itse himoinnut muun muassa kirsikkatomaatteja, hapankorppuja, nakkeja, keksisuklaata, perunamuussia...

Tänään kuitenkin mieleni teki juuri sitä syntistä makeaa. Nyt ei ollut kyse mistään pienestä, ohimenevästä mielihalusta vaan vakavasta "mun on pakko saada" - tyyppisestä tilanteesta. Kiersin 6 ruokakauppaa löytääkseni kaikki ainekset näihin herkkuihin. Mikä on tämä mystinen makea herkku? Riisisuklaa! Älyttömän helppoa, älyttömän hyvää. Pakko saada.

6 ruokakaupan kiertäminen selittynee vapulla ja reseptiin tarvittavalla kookosrasvalla.

RIISISUKLAAKAKUT
100g kookosrasvaa
1,5dl tomusokeria
0,5dl makeuttamatonta kaakaojauhetta
2tl vaniljasokeria
7-8dl riisimuroja

Sulata kookosrasva kattilassa. Lisää siivilän läpi sokerit, sekä kaakao. Lisää riisimurot, lusikoi paperisiin muffinsivuokiin. Varo, seos on todella kuumaa! Anna hetken jäähtyä ennenkuin siirräg herkut jääkaappiin.

Nyt on pakko syödä yksi..

4 kommenttia:

  1. Ooo namm!! Ja hei, samis-muffinssipaperikääröt! ;-)

    VastaaPoista
  2. Ooh la la! näitä leivottiin joskus ala-asteella :D

    VastaaPoista
  3. Blogissasi näyttää olevan monta hyvää reseptiä - mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?:)

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa Suomen parhaat ruokasivut ja blogit internetistä. Monet sadat ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille yhä enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista