maanantai 3. kesäkuuta 2013

Parilla

Sunnuntaina suuntasimme perheen voimin Jumbon ravintolamaailmaan lounastamaan Parilla- nimiseen ravintolaan. Olimme tehneet pöytävarauksen, joka kuitenkin osoittautui turhaksi kahden aikaan iltapäivällä. Ravintola oli lähes tyhjä, mutta palvelu paikkasi autiota tunnelmaa. 

Odotukseni olivat korkealla. Olin kuullut tuttaviltani Parillasta hyvää ja mielessäni oli kuva perinteisestä, yksinkertaisia pihvejä tarjoavasta paikasta. Enkä nää yksinkertaisessa pihvipaikassa mitään pahaa, päinvastoin. Paikan ruokalista vaikutti myös hyvältä ja useammat pöytäseurueestamme päätyivätkin tilaamaan pihvin jossain muodossa. Ruokalistalla olisi ollut pihvien lisäksi tarjolla t-bone - pihviä, ribsejä sekä erilaisia hampurilaisia lisukkeineen. 

Itse himoitsin grillattua lohta, risoton ja sienikastikkeen kanssa tarjottuna. En tällä kertaa sortunut pihviin ja muiden ruokailijoiden kommenttien mukaan tein hyvän päätöksen. Pihvit olivat hintaansa nähden erittäin pieniä, eivätkä lisukkeet herättäneet sen suurempia riemunkiljahduksia. Omaan ruokaani olin hyvin tyytyväinen, mutta luotan myös muiden kokemuksiin. 

Mikä on lopullinen tuomioni paikasta? Parilla sijoittuu mielestäni samaan kategoriaan muiden ketjuravintoloiden kanssa ja tarjoaa aivan samanlaisia makuelämyksiä - mahansa saa täyteen, mutta ruokaa tuskin muistaa jälkikäteen. 

Kuvassa grillattua lohta, sekä pippuripihvi 







1 kommentti:

  1. oli kyllä ihan surkee paikka! olis pitäny mennä fransmanniin >:(

    VastaaPoista